Is het moment aangebroken om uw badkamer en/of toilet te vernieuwen? Dan is dit de juiste moment om kennis te maken met Badkamertien in Delft. Kom gezellig langs in onze badkamer en toilet showroom en laat u overdonderen met de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Onze smaakvol en trendy ingerichte stands zorgen voor extra inspiratie tijdens uw zoektocht naar een nieuwe badkamer en/of toilet. Tevens verzorgt Badkamertien de distributie- en verkoop diensten van o.a. de merken BADVOGEL, Cerastyle, Adell en RIHO.

Laat u onder genot van een kopje koffie of thee adviseren door onze ervaren badkamerspecialisten. Badkamer Tien B.V., handelend onder de naam Badkamertien, is een importeur en groothandelaar van badkamermeubels, kranen,keramiek , natuursteenen in Duitsland, Nederland en België.
Dit is waarom wij u producten tegen een redelijke prijs aanbieden.

Kadir Senel
Directeur van Nederland

BADVOGEL Productie

Badkamertien meubels worden geproduceerd door Badvogel ,een ervaren bedrijf in de sector badkamermeubilair.
Sinds de oprichting in 1991 heeft het bedrijf een leidende rol gespeeld in de ontwikkeling van de badkamer meubelsector door voortdurend te investeren in technologie en mensen, in overeenstemming met het belang dat het hecht aan de productkwaliteit.
Badvogel startte haar activiteiten in haar vestiging in Duitsland.Het bedrijf produceert badkamermeubels onder de merknaam BADVOGEL. In die tijd werd er aanzienlijk geïnvesteerd in haar infrastructuur om alle productie met de modernste technologie te vernieuwen. Momenteel worden er jaarlijks 25.000 badkamermeubelen geproduceerd in de productiefaciliteiten op een oppervlakte van 30.000 m2. De huidige productie is in de fabriek in Duitsland en Turkije.

BADVOGEL badkamermeubel wordt beschikbaar gesteld aan gebruikers in elke regio van Duitsland met een groot aantal geautoriseerde verkopers die op verschillende locaties dienen.
De Hook Impex B.V. verzorgt de distributie- en verkoopdiensten van het merk BADVOGEL badkamermeubels in Nederland en België.
Naast dat BADVOGEL het meest populaire merk voor badkamermeubels in Duitsland is, trekt BADVOGEL ook klanten vanuit verschillende landen uit Europa, met geautoriseerde verkopers die voortdurend in aantallen groeien.