Garantievoorwaarden

Algemeen

Oké, soms kunnen dingen fout gaan, maar in het zeer onwaarschijnlijke geval dat toch één van onze product defect is, kun je deze aan ons retourneren zodat wij deze z.s.m. kunnen vervangen.
Let op! Deze garantie dekt alleen fabricagefouten.

10 jaar fabrieksgarantie op onze Badvogel badkamermeubels, 2 jaar garantie op keramische wastafels en kranen!

Onze producten worden vervaardigd met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan grondige tests om ervoor te zorgen dat ze optimale prestaties en een lange levensduur bieden. Daarom geven we je graag een gratis garantie voor een periode van 10 jaar vanaf het moment dat het product wordt gekocht.
Gedurende deze periode, in het zeer onwaarschijnlijke geval dat een van de producten niet presteert, willen we het product graag vergoeden. De eerste stap zou zijn om contact op te nemen met onze klantenservice, voor het geval er een manier is om een ​​probleem op te lossen voordat je het product aan ons retourneert. Als het niet mogelijk is om alles naar wens te regelen, zullen we je vragen het product aan ons te retourneren ter inspectie.
Als het item defect blijkt te zijn, zorgen wij ervoor dat een vervangend onderdeel naar je wordt verzonden en dat de verzendkosten worden terugbetaald.

10 jaar garantie, is dat niet een beetje veel?

10 jaar garantie kunnen wij waarmaken, omdat we geloven in de producten die we verkopen. De kwaliteit van de producten die we hebben gekozen liggen gemiddeld op een hoger niveau dan wat je gewend bent. Vandaar 10 jaar. Als er iets aan de hand is met het product binnen de 10 jaar kun je gewoon de garantiebepalingen aanspreken.