COMPLEET BADKAMER PAKKET!

Wij gaan weer door met onze acties bij Badkamertien! Voor nu hebben wij LENTE ACTIE prijzen. Al uw badkamerproducten in één pakket voor een vaste prijs vanaf €2.499 ! Laat ons uw droom badkamer realiseren. Inclusief badkamermeubel, wastafel, wastafelkraan, BADVOGEL spiegel, hoge kast, inloopdouche tot een waarde van €450, opbouw regendouche set, douchegoot, handdoek radiator en tegels! Met ons Black Friday Compleet Badkamer Pakket heeft u alles voor een vaste prijs vanaf € 2.499. Mis deze kans niet!


Badkamerpakket
Afmeting Badkamer (m²) 3 - 4 m² 4 - 5 m² 5 - 6 m² 6 - 7 m² 7 - 8 m²
Badvogel badmeubel en wastafel of waskom met wastafelblad 65 cm 80 cm 80 cm 100 cm 100 cm
Inclusief: Wastafelkraan chroom, Clickwaste chroom, Bekersifon met flexibele afvoerslang
Badvogel spiegel 65 cm 80 cm 80 cm 100 cm 100 cm
Badvogel Hoge kast 130 cm Inclusief
Inloopdouche tot een waarde van €450.- Inclusief
Opbouw Regendoucheset Chroom Inclusief
Douchegoot tot 100 cm Inclusief
Handdoek radiator met radiatorkraan Inclusief
Tegels Vloer - 60x60 basis collectie (m²) Inclusief
Tegels wand - 60x60 basis collectie (m²) Inclusief
Totaal prijs Badkamerpakket artikelen €2.499 €2.749 €2.999 €3.199 €3.499
Extra artikelen en prijzen
Extra Artikelen Prijzen
Toilet Set: Wandcloset met soft close toiletzitting Wit+Bedieningspaneel Wit+Inbouwreservoir inclusief isolatiemat € 500,-
Meerprijs voor één grotere maat meubelset € 250,-
Meerprijs bijpassend spiegelkast 50% extra
Minderprijs radiatror -€ 50,-
Geen Hogekast, minderprijs -€300,-
Meerprijs Tall Hogekast 160 cm. € 50,-
Meerprijs verhoogde Badkamerkraan € 100,-
Meerprijs Zwart i.p.v. Chroom voor wastafel kraan+ Regendoucheset € 100.-
Meerprijs Zwart i.p.v. Chroom voor Inloopdouche € 100,-
Meerprijs RVS - Gun Metal - Brushed Gold i.p.v. Chroom voor wastafel kraan+ Regendoucheset € 250,-
Meerprijs Vloertegel Huiscollectie 60x120 cm per m2 € 10,00

Voor alternatieve/vervangende producten die niet in de hoofdlijst staan en niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 50% van de catalogusprijs. Voor extra producten die niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 20% van de catalogusprijs.

Baden - Whirpools - Acryl Douchebakken en Composiet Douchevloeren vallen niet in het Badkamer Pakket

Plan een showroomafspraak

Betaalbaar en Vast Bedrag:
U hoeft niet meer te piekeren over de kosten, want de Complete Badkamer Pakketten van Badkamertien bieden alles wat u nodig heeft tegen een vaste prijs. Beginnend vanaf slechts €2.499 , heeft u een complete badkamerrenovatie zonder verrassingen!..

Gemak en Snelheid:
Met de Complete Badkamer Pakketten van Badkamertien wordt de metamorfose van uw badkamer een stuk gemakkelijker en sneller. Ons professionele team zal al het werk voor u uit handen nemen, zodat u kunt genieten van een vernieuwde badkamer zonder enige moeite.

Uitgebreide Productkeuzes:
Het Compleet Badkamer Pakket van Badkamertien bevat een breed scala aan badkamerproducten, zodat u uw badkamer volledig naar wens kunt inrichten. Van badmeubel tot tegels, alles wat u nodig heeft is inbegrepen!

Vernieuwde Badkamer in 3D Weergave :
Om u een beter inzicht te geven in hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien, bieden we ook een 3D-tekening service aan. Zo kunt u vooraf uw ontwerp bekijken en eventuele aanpassingen maken voor een perfect resultaat!

Kwaliteit en Duurzaamheid:
Onze badkamerproducten zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam, zodat u lang van uw vernieuwde badkamer kunt genieten. 10 jaar garantie op de BADVOGEL meubels willen we nogmaals onder uw aandacht brengen.

Eenvoudige Installatie:
Met de Badkamertien Complete Badkamer Pakketten wordt de installatie een fluitje van een cent. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd voor een vlotte en probleemloze renovatie.

Gratis Bezorging :
Geen extra kosten! Heeft u een Compleet Badkamerpakket aangeschaft bij Badkamertien, dan wordt deze gratis bij u bezorgd.

Dus waar wacht u nog op? Grijp deze kans en word eigenaar van een Complete Badkamer Pakket van Badkamertien vanaf slechts € 2.499! Ontdek het gemak van een complete badkamerrenovatie zonder financiële zorgen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om uw badkamerdromen werkelijkheid te maken!

Plan een showroomafspraak
Plan een afspraak voor een showroombezoek en kom langs wanneer het u uitkomt! Laat u inspireren en adviseren door onze verkoopadviseurs!

Veelgestelde vragen over de Complete Badkamer Pakketten van Badkamertien

Welke producten zitten er in het pakket inbegrepen

Het pakket bevat een badmeubel, wastafel of waskom met wastafelblad, wastafelkraan, BADVOGEL spiegel, hogekast, inloopdouche , opbouw regendoucheset, douchegoot, handdoekradiator en tegels.

Zijn er kleur- en designopties in het pakket? Zo ja, hoe kan ik mijn keuze maken?

In het pakket zijn er verschillende opties beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 10 verschillende modellen en 5 verschillende kleuren voor het badmeubel. Ook zijn er moderne opties voor de wastafelkraan. Voor de inloopdouche kunt u kiezen uit onze colletie tot een waarde van €450.- alles daarboven wordt extra meerwerk. Bovendien kunt u zonder extra kosten de gewenste tegelkleuren en formaten selecteren vanuit ons huismerk tegels.

Welke extra kosten zijn niet inbegrepen in het pakket?
 • *Als u kiest voor een vloertegel van onze Huiscollectie 60x120 cm rekenen we daar een extra vergoeding van €10 per m2 voor
 • *Voor een toilet set bestaande uit: Wandcloset met soft close toiletzitting wit +Bedieningspaneel wit + Inbouwreservoir inclusief isolatiemat rekenen wij € 500 extra 
 • *Voor een grotere meubelset in plaats van de standaardoptie geldt een extra vergoeding van €250.
 • *Als je geen hogekast wenst, ontvang je een korting van €300.
 • *Voor de Tall Hogekast 160 cm geldt een extra vergoeding van €50.
 • *Als je kiest voor een badmeubel van 140 cm met 4 lades, geldt een extra vergoeding van €600.
 • *Als je kiest voor 4 laden in plaats van 2 voor de 120 cm meubels, geldt een extra vergoeding van €400.
 • *Voor een verhoogde badkamerkraan geldt een extra vergoeding van €100.
 • *Voor zwart in plaats van chroom bij de wastafelkraan en regendoucheset geldt een extra vergoeding van €100.
 • *Voor zwart in plaats van chroom bij de Inloopdouche geldt een extra vergoeding van €100.
 • *Voor RVS, Gun Metal of Brushed Gold in plaats van chroom bij de wastafelkraan en regendoucheset geldt een extra vergoeding van €250.
 • *Voor alternatieve/vervangende producten die niet in de hoofdlijst staan en niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 50% van de catalogusprijs. Voor extra producten die niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 20% van de catalogusprijs.
Is het mogelijk om een andere badkamerindeling te kiezen? Bijvoorbeeld, als ik een andere of speciale maat douchecabine wil toevoegen, wat zijn dan de extra kosten?

Een complete badkamerpakket bevat alle benodigde producten voor een badkamerrenovatie, maar u kunt nog steeds extra of specifieke producten toevoegen.
Voor alternatieve/vervangende artikelen die niet in hetpakket zitten, geldt een extra vergoeding van 50% van de catalogusprijs.
Voor extra artikelen die niet in het pakket zitten, geldt een extra korting van 20% van de catalogusprijs

Hoelang duurt deze campagne/actie?

Deze campagne loopt tot eind 15 December 2023

Hebben jullie een ervaren en professioneel montageteam?

Ja, we hebben een professioneel en ervaren montageteam.
Wilt u een pakket inclusief montage, dan kunt u ons BADKAMER ALL IN PAKKET aanbod bekijken.

Worden er verborgen kosten toegevoegd aan de pakketprijs? Zoals belastingen, verzending of extra diensten?

Onze pakketprijs bevat geen extra kosten. Verzending is gratis. BTW is inbegrepen. Er zijn geen extra kosten voor het pakket. Als u een product buiten het pakket wenst, is de prijs van dit product vermeld in de prijslijst. Als je extra producten buiten het pakket wilt toevoegen, ontvang je 50% korting op die producten wanneer ze worden toegevoegd aan het pakket.

Hoe kunnen jullie productpakketten tegen zulke lage prijzen aanbieden? Zijn de producten van goede kwaliteit?

Badkamertien is een groothandel en importeur van verschillende merken. Onze huismerk is BADVOGEL, maar wij leveren ook Mondiaz, Grohe, Geberit, TECE, Creavit en nog veel meer A merken. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsproducten tegen een gunstige prijs aanbieden. We hebben goede relaties met leveranciers en kunnen hierdoor scherp inkopen, wat ons in staat stelt om de besparingen door te geven aan onze klanten. De aangeboden producten zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de normen en eisen van de industrie. We geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Wat is de garantieperiode van de producten in het pakket?

Wij geven 10 jaar op badkamer en toilet meubels van ons huismerk BADVOGEL, 5 jaar in tegels en 2 jaar op andere producten.

Hoe kan ik de producten bestellen ?

Wij staan voor u klaar in onze showroom in Delft, hier kunt u kiezen uit vele opties en alternatieven en u laten inspireren door de concepten in de badkamerstandaards. Ook kunnen onze professionele experts het een en ander voor u uitzoeken, als u een afspraak maakt voor pakket selectie, zullen onze verkopers tijd voor u vrijmaken om alles tot op de puntjes voor u uit te zoeken.