TOILET ALL-IN PAKKET


Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z voor een vast bedrag.

We kunnen momenteel alleen maandelijkse service bieden aan 10 van onze klanten met het 'All in Toilet Pakket'. Daarom vragen we u vriendelijk om een afspraak te maken voor renovatie.

LENTE ACTIE

Op zoek naar een stressvrije manier om uw toilet te renoveren? Geen zorgen meer over verborgen kosten en ingewikkelde planningen! Met onze exclusieve Badkamertien Actie bieden we het TOILET ALL-IN PAKKET aan voor een vaste prijs.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de details , wij nemen alles voor u uit handen! Onze all-inclusive prijs omvat producten, materialen, sloopwerk, afvoeren, opbouw, afwerking en basis montage. Mocht u andere aanpassingen willen doen aan uw toilet, welke niet in het all in pakket vallen, zullen deze met u besproken worden als meerwerk. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Toilet All-in Paket Table
Afmeting Toilet tot 2 m2 2 - 3 m2 3 - 4 m2
Producten Inclusief wandcloset met soft close toiletzitting, bedieningspaneel, inbouwreservoir, keramische fontein-wit, inclusief luxe sifon, wastafel, kraan en tegels...
Materialen Inclusief Inclusief Inclusief
Sloopwerk Inclusief Inclusief Inclusief
Afvoeren Inclusief Inclusief Inclusief
Opbouw Inclusief Inclusief Inclusief
Afwerking Inclusief Inclusief Inclusief
Montage Inclusief Inclusief Inclusief
Totaal prijs All-in Pakket voor toilet € 3.499 € 3.999 € 4.399

** LET OP! Prijzen hierboven zijn alleen geldig in combinatie met een badkamer all in pakket, wanneer u geen combi all in pakket neemt, komt er een meerprijs bij van € 500.-

Complete Badkamer Pakket

Bekijk het Complete Toilet Pakket om te zien welke producten in het Toilet All-in-One Pakket zitten.

Extra Werkzaamheden en Prijzen

Extra Werkzaamheden Prijzen
Geen sloopwerkzaamheden voor het Toilet All in Pakket. -€ 150,00
Geen afvoerwerkzaamheden voor het Toilet All in Pakket. -€ 150,00
Installatie van ophangsysteem voor plafond en plafondverlichting (1 spot) per m2 € 150,00
Extra verzoeken of speciale verzoeken(gespecificeerd in het all-in contract)

Toilet metamorfose
Onze TOILET ALL-IN PAKKET omvat alles wat u nodig heeft voor een verfrissende toilet metamorfose. Van hoogwaardige producten tot proffessionele materialen, we nemen alle aspecten van de renovatie van A tot Z voor onze rekening. Let op! mocht u een totaal andere opzet willen van uw toilet, welke buiten de voorwaarden vallen van het Toilet All in pakket, worden deze met u besproken als meerwerk.


Plan een showroomafspraak

Duidelijke Prijsstelling:
Geen verrassingen! Onze prijzen zijn transparant en inclusief alle producten, materialen, sloopwerk, afvoer, opbouw, afwerking en Basis montage/installatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent zonder verborgen kosten.

Vernieuwde Toilet in 3D Weergave :
Om u een beter inzicht te geven in hoe uw nieuwe toilet eruit zal zien, bieden we ook een 3D-tekeningservice aan. Zo kunt u vooraf u ontwerp bekijken en eventuele aanpassingen maken voor een perfect resultaat!

Uitgebreide Productkeuzes:
Het Toilet All in Pakket biedt een breed scala aan toiletproducten, zodat u uw toilet volledig naar wens kunt inrichten. Van badmeubel tot tegels, alles wat u nodig heeft is inbegrepen!

Zorgeloze Installatie:
Ons professionele team van experts staat klaar om uw toiletrenovatie vlekkeloos uit te voeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de details, want wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Betaalbaar en Stijlvol:
LENTE ACTIE prijzen vanaf slechts €3.499 voor een complete toiletrenovatie, bieden we een betaalbare optie zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Maak uw renovatie waar zonder uw budget te overschrijden!

Gratis Bezorging :
Geen extra kosten! We bieden gratis bezorging voor onze Toilet All in Pakket materialen.

Betaal in 3 Termijnen:
Met ons TOILET ALL-IN PAKKET bieden we ook de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen. Zo blijft het betaalbaar!

Grijp nu de kans om te profiteren van onze Badkamertien Actie en kies voor het TOILET ALL-IN PAKKET om uw toilet een metamorfose te geven. Ontspan in een vernieuwde oase van rust en comfort! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Of plan online een afspraak in, voor een uitgebreide bezoek in onze showroom.

Plan een showroomafspraak

Plan een afspraak voor een showroombezoek en kom langs wanneer het u uitkomt! Laat u inspireren en adviseren door onze verkoopadviseurs!