WIJ ZORGEN VOOR DE KWALITEIT VAN LEVEN in uw badkamer

De beste keuzes voor een aangenaam leven

Op zoek naar een stressvrije manier om uw badkamer een metamorfose te geven? Dan bent u bij Badkamertien op het juiste adres! Geen zorgen over de verborgen kosten en ingewikkelde planningen! Met onze exclusieve BADKAMER PAKKET bieden wij onze klanten een super deal aan. Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z voor een vast bedrag.
0+
We maken onze klanten al jaren blij
ONZE DIENSTEN

Hoe ziet uw afspraak bij Badkamertien eruit?

Tijdens een adviesgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte, indeling en wensen. Zo weet u zeker dat  de beste keuzes maakt!

Maak een afspraak

Kies zelf hierboven de beste datum en tijdstip uit voor een gesprek bij Badkamertien te Delft!
Badkamertien_Meetin_2

Goed voorbereidt naar Badkamertien

  • Tijdens een adviesgesprek nemen we de tijd voor u om te luisteren naar uw wensen. Om u een offerte op maat te kunnen geven is het handig als u de juiste maten van uw badkamer en/of toilet meeneemt. Denk hierbij ook aan de hoogte. Zo kunnen we samen een 3D tekening "opbouwen"  met de juiste maten.
  • Maak een paar foto’s van de ruimte. Zo kunnen wij rekening houden met lichtinval of speciale elementen, zoals een openslaande deur.
  • Voel je creativiteit opborrelen? Maak een moodboard van je favoriete producten, stijlen en kleuren en neem het mee naar de winkel!

Mooie selectie van badkamer- en toilet producten tegen betaalbare prijzen bij Badkamertien. Personeel was ook super behulpzaam en vriendelijk bij het helpen kiezen van het juiste materiaal. Zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen.Top..

Alexandra Roos

Mijn ervaring in deze winkel was uitstekend. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk en de producten die ik heb gekocht zijn van geweldige kwaliteit. De prijs was ook zeer redelijk. Ik beveel deze winkel aan iedereen aan. :))

A.van der Ploeg

Na aanraden van mijn neef zijn we bij Badkamertien geweest, onze badkamer en 2 toiletten moesten een opknapbeurt. Zeer netjes geholpen door Wijnand en inmiddels staat onze renovatie gepland voor april 2024.

Freddy van der Wiel

Wij gingen om onze badkamer een upgrade te geven met alleen een paar meubeltjes, uiteindelijk zijn we met een all in pakket actie de deur uitgegaan. Peter heeft ons verteld wat de voordelen waren, daarover nagedacht. Inmiddels is de installateur bezig. Zo snel kan het gaan, tot nu een aanrader!

John Hofman

Direct antwoord op uw vraag