COMPLEET TOILET PAKKET

Wij gaan weer door met onze acties bij Badkamertien! Nu kerst voor de deur staat hebben we de ZOMER ACTIE! Heeft u plannen om uw toilet te vernieuwen, maar maakt zich zorgen over alle kosten die erbij komen kijken? Geen zorgen meer! Met een compleet pakket van Badkamertien kunt u nu alle toiletproducten aanschaffen tegen een vaste prijs vanaf €1.299 Maakt u zich geen zorgen over onverwachte uitgaven, want ons pakket biedt een complete toiletrenovatie zonder verrassingen!
Toilet Pakket
Afmeting toilet (m²) 1 - 2 m² 2 - 3 m² 3 - 4 m²
Toilet
Wandcloset met soft close toiletzitting Wit Inclusief Inclusief Inclusief
Bedieningspaneel Wit Inclusief Inclusief Inclusief
Inbouwreservoir inclusief isolatiemat Inclusief Inclusief Inclusief
Keramische fontein - wit inclusief luxe sifon Inclusief Inclusief Inclusief
Fonteinkraan chroom Inclusief Inclusief Inclusief
Clickwaste met overloop chroom Inclusief Inclusief Inclusief
Beker Sifon met flexibel verloop 32mm Inclusief Inclusief Inclusief
Vloertegel huiscollectie 60x60 cm Inclusief Inclusief Inclusief
Wandtegel huiscollectie 60x60 cm Inclusief Inclusief Inclusief
Totaal prijs toilet pakket € 1.299 € 1.399 € 1.499
Extra artikelen en prijzen
Extra Artikelen Prijzen
Meerprijs toilet mat wit of zwart i.p.v. Wit € 200,00
Meerprijs toilet meubel met bijbehorende spiegel € 100,00
Meerprijs Fontein Kraan +Clickwaste RVS - Gun Metal - Brushed Gold i.p.v. Chroom € 50,00
Meerprijs Geberit UP320 inbouwreservoir i.p.v. huismerk € 100,00
Meerprijs ruimtebesparend Inbouwresevoir Huismerk € 100,00
Meerprijs inbouwreservoir voor onder badkamerraam Huismerk € 150,00
Meerprijs Vloertegel Huiscollectie 60x120 cm per m2 € 10,00

Voor alternatieve/vervangende producten die niet in de hoofdlijst staan en niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 50% van de catalogusprijs. Voor extra producten die niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 20% van de catalogusprijs

Betaalbaar en Vast Bedrag:
De Complete Toilet Pakketten van Badkamertien zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten. Met de ZOMER ACTIE actie tegen een vaste prijs vanaf €1.299 ontvangt u alles wat u nodig heeft voor een schitterende toilet

Gemak en Snelheid:
We zorgen ervoor dat het vernieuwen van uw toilet een moeiteloze ervaring wordt. Onze professionele team zorgt ervoor dat u kunt genieten van een nieuw en stijlvol toilet zonder gedoe.

Plan een showroomafspraak

Uitgebreide Keuzemogelijkheden:
Onze Complete Toilet Pakketten bieden een ruime keuze aan toiletproducten, waaronder een wandcloset met soft close toiletzitting, bedieningspaneel, inbouwreservoir, keramische fontein kleur wit met luxe sifon, kraan en tegels. Alles is inbegrepen om uw toilet naar eigen smaak in te richten!

Uw nieuwe toilet in 3D Weergave?:

Wilt u graag een voorproefje van hoe uw vernieuwde toilet eruit zal zien? Met onze 3D-tekeningservice bieden we u een realistische weergave van uw toekomstige toiletrenovatie. Onze experts creëren een gedetailleerde 3D-visualisatie van uw nieuwe toilet, inclusief alle gekozen producten en indelingen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat voordat de renovatie begint. Maakt u zich geen zorgen over onaangename verrassingen, want met onze 3D-weergave kunt u eventuele wijzigingen aanbrengen en ervoor zorgen dat uw vernieuwde toilet helemaal aan uw wensen voldoet! .

Eenvoudige Installatie:
Met de Complete Toilet Pakketten van Badkamertien wordt de installatie een fluitje van een cent. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd voor een vlotte en probleemloze renovatie.

Gratis Bezorging:
Geen extra kosten! Heeft u een Compleet toilet pakket aangeschaft bij Badkamertien, dan wordt deze gratis bij u bezorgd. Dus waar wacht u nog op? Grijp deze kans en word eigenaar van een Compleet Toilet Pakket van Badkamertien vanaf slechts €1.299 ! Ontdek het gemak van een complete toilet renovatie zonder financiële zorgen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Geef ook uw badkamer een frisse look met een Compleet Badkamer Pakket van Badkamertien! Plan uw bezoek online in via onderstaande link, zodat u niet hoeft te wachten in de showroom en wij alle tijd voor u hebben!
Vergeet niet de maten van uw toilet mee te nemen en foto's van uw huidige toilet.

Plan een showroomafspraak

Plan een afspraak voor een showroombezoek en kom langs wanneer het u uitkomt! Laat u inspireren en adviseren door onze verkoopadviseurs!

Veelgestelde vragen over een Complete Toilet Pakketten van Badkamertien

Welke producten zitten er in het pakket inbegrepen

Het pakket bevat een Wandcloset met soft close toiletzitting Wit , Bedieningspaneel Wit , Inbouwreservoir inclusief isolatiemat, Keramische fontein wit inclusief luxe sifon, Fonteinkraan chroom , Clickwaste met overloop chroom, Beker Sifon met flexibel verloop 32mm, Vloertegel huiscollectie 60x60 cm, Wandtegel huiscollectie 60x60 cm.

Zijn er kleur- en designopties in het pakket? Zo ja, hoe kan ik mijn keuze maken?

In het pakket zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een paar witte keramische fonteinen en 5 verschillende kleuren voor het toiletmeubel (toilet meubel met spiegel is meerwerk). Ook zijn er moderne opties voor de wastafelkraan. Bovendien kun je zonder extra kosten de gewenste tegelkleuren en formaten selecteren vanuit ons huismerk collectie

Welke extra kosten zijn niet inbegrepen in het pakket?

*Meerprijs bij keuze uit een vloertegel van onze Huiscollectie 60x120 of 80x80 cm rekenen we daar een extra vergoeding van €10 per m2 voor
*Meerprijs toilet meubel met bijbehorende spegel € 100,00
*Meerprijs toilet Mat Wit of Zwart i.p.v. Wit € 200,00
Meerprijs Fontein Kraan +Clickwaste RVS - Gun Metal - Brushed Gold i.p.v. Chroom € 50,00
*Meerprijs Geberit UP320 inbouwreservoir i.p.v. huismerk € 100,00
*Meerprijs ruimtebesparend Inbouwresevoir Huismerk € 100,00
*Meerprijs inbouwreservoir voor onder badkamerraam Huismerk € 150,00
*Voor alternatieve/vervangende producten die niet in de hoofdlijst staan en niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 50% van de catalogusprijs. Voor extra producten die niet in het pakket zijn opgenomen, geldt een extra korting van 20% van de catalogusprijs

Is het mogelijk om een andere toilet indeling te kiezen? Bijvoorbeeld, als ik een andere of speciale maat douchecabine wil toevoegen,wat zijn dan de extra kosten?

Een compleet toiletpakket bevat alle benodigde producten voor een vernieuwde toilet, maar u kunt nog steeds extra of specifieke producten toevoegen.
Als u extra producten buiten het pakket wilt toevoegen, geldt een extra vergoeding van 50% van onze catalogusprijs.
Voor extra artikelen die niet in het pakket zitten, geldt een extra korting van 20% van onze catalogusprijs

Hoelang duurt deze campagne/actie?

Wij zullen onze acties up to date houden op onze website en in de winkel. Houdt deze in de gaten.

Hebben jullie een ervaren en professioneel montageteam?

Ja, we hebben een professioneel en ervaren montageteam.

Wilt u een pakket inclusief montage, dan kunt u ons TOILET ALL IN PAKKET aanbod bekijken.

Worden er verborgen kosten toegevoegd aan de pakketprijs? Zoals belastingen,verzending of extra diensten?

Onze pakketprijs bevat geen extra kosten. Verzending is gratis. BTW is inbegrepen. Er zijn geen extra kosten voor het pakket. Als u een product buiten het pakket wenst, is de prijs van dit product vermeld in de prijslijst. Als je extra producten buiten het pakket wilt toevoegen, ontvang je 50% korting op die producten wanneer ze worden toegevoegd aan het pakket.

Hoe kunnen jullie productpakketten tegen zulke lage prijzen aanbieden? Zijn de producten van goede kwaliteit?

BadkamerTien is een groothandel en importeur van verschillende merken. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsproducten tegen een gunstige prijs aanbieden. We hebben goede relaties met leveranciers en kunnen hierdoor scherp inkopen, wat ons in staat stelt om de besparingen door te geven aan onze klanten. De aangeboden producten zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de normen en eisen van de industrie. We geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We geven daarom ook 10 jaar garantie op de meubelen van BADVOGEL.

Wat is de garantieperiode van de producten in het pakket?

Met trots geven wij 10 jaar garantie op de badkamer / toilet meubels en 5 jaar in tegels en 2 jaar op andere producten.

Hoe kan ik de producten bestellen?

Wij staan voor u klaar in onze showroom in Delft, hier kunt u kiezen uit vele opties en alternatieven en u laten inspireren door de concepten in de Toilet standaards. Ook kunnen onze professionele experts het een en ander voor u uitzoeken, als u een afspraak maakt voor pakket selectie, zullen onze verkopers tijd voor u vrijmaken om alles tot op de puntjes voor u uit te zoeken.