Bestellen & Levering

Algemeen

Na het plaatsen van bestelling is de verwachte levertijd hiervan gemiddeld 3 tot 5 werkdagen voor kleine pakketten, douchecabines en voor bad- en douchewanden. Voor zwaar transport en palletleveringen ligt de gemiddelde levertijd op 5-7 werkdagen.
Let op: De bovenstaande levertijden zijn gemiddelde levertijden. Badkamertien is niet aansprakelijk voor eventuele opvolg schade als gevolg van vertraagde leveringen. Houdt hier rekening mee bij het maken van renovatie/installatie afspraken naar aanleiding van uw bestelling.

Levering:

Uw bestelling is gratis af te halen in onze showroom van Badkamertien in Delft tijdens de openingstijden. Zodra u bestelling is geleverd in onze showroom, wordt u hierover geïnformeerd.
Ons showroom adres is:
Badkamertien
Leeuwenstein 15,
2627 AM Delft
Tel: 015-3030944

Voor bezorgingen van uw bestelling gelden de volgende bezorgkosten:

Pakkettype Producten Prijs Verzendvoordeel Maximale pakketgrootte
Kleine Pakketten Wastafelkranen, Toebehoren, Fonteintjes, Fonteinkranen, Kraan toebehoren, Wastafels toebehoren, Douchegoot & douchedrain 9,95 € Gratis verzending bij besteding boven € 200,- 80x50x35 cm
Middelgrote Pakket Badkamermeubels met Wastafel, Badkamermeubels Onderkast, Badkamerkasten, Toiletmeubels, Regendouches, Douchekranen, Badkranen, Inbouwreservoirs, Wastafelmeubels, Handdoekradiatoren, Elektrische radiatoren 19,95 € Gratis verzending bij besteding boven € 200,- L120 x B60 x H50 cm
Middelgrote Pakket-Breekbaar Badkamerspiegels, Spiegelkasten, Toiletspiegels, Waskommen, Opzetwastafels 24,45 € Gratis verzending bij besteding boven € 200,- L120 x B60 x H50 cm
Middelzware Verzending Douchecabines, Douchedeuren, Inloopdouches, Douchebakken 29,95 € Gratis verzending bij besteding boven € 300,- L200 x B60 x H50 cm
Grote Pakketten Badkamermeubelsets met Spiegelkast, Badkamermeubelsets met Spiegel, Baden 49,95 € Gratis verzending bij besteding boven € 200,- L120 x B100 x H200 cm
Zware Verzending-Pallet Tegels 74,95 € Gratis verzending bij besteding boven € 500,- L120 x B100 x H200 cm

Levering:

• Voor kleine en middelgrote pakketten ontvangt u de dag vóór de levering een track en trace-code van de bezorgdienst..
• Voor douchecabines, douchebakken, baden en douchewanden ontvangt u de dag vóór de levering een track en trace-code via een bezorgdienst. .
• Voor alle overige leveringen ontvangt u op de dag van levering ongeveer 30 minuten van tevoren een telefoontje van de transporteur.
• Bezorgen en levering op de Waddeneilanden op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid in de groepage zending van de transporteur.

Aanwezig zijn bij levering

Bij aflevering dient de koper of een door hem aangewezen persoon aanwezig om de zending in ontvangst te nemen. Koper dient zelf zorg te dragen voor het transport vanaf de losplaats naar de woning.

Niet thuis bij levering:

M.u.v. bezorging van kleine pakketten dient er bij het niet aanwezig zijn op het afgesproken levertijdstip een nieuwe bezorgafspraak te worden gemaakt. Kosten hiervoor komen ten laste van de koper.

Levering tot eerste drempel

Leveringen met groot/zwaar/pallet transport worden geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond, of zover tot waar de chauffeur op de openbare weg met de pompwagen kan komen. Dit ter beoordeling van de chauffeur. Een pompwagen kan niet over drempels, grind, losse stenen, gras of andere onverharde paden.

Alle extra, niet benoemde services, die door de chauffeur worden uitgevoerd op aanwijzen van de koper of aanwezige persoon zijn voor de verantwoordelijkheid van de koper. Badkamertien of een externe transporteur kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schades die bij de uitvoering zijn ontstaan.

Levering in flat/appartementencomplex:

Badkamertien bezorgt uw bestelling op de begane grond, tot aan de entree/eerste drempel. Losse collo of dozen kunnen direct over de eerste drempel in entree geplaatst worden. Indien mogelijk zo dicht mogelijk bij de lift.

Het is de chauffeur verboden om met een (elektrische) pompwagen het portiek, de galerij of de lift te betreden. Dit i.v.m. het hoge gewicht van de zending/(elektrische)pompwagen in combinatie met de inpandige vloerbelasting.

Visuele controle op geleverde producten binnen 48 uur

Badkamertien, de fabrikant en transportbedrijven behandelen uw bestelling altijd met de grootste zorg. Het verdient aanbeveling om u uw producten te allen tijde direct bij ontvangst te controleren op zichtbare (transport) schade en compleetheid van de zending. Eventuele schade of onjuistheden dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering per mail te melden bij de vestiging. Indien er sprake is van zichtbare (transport) schade dient u daarvan (een) foto(s) mee te zenden in de mail. Dit is absoluut noodzakelijk nodig om uw melding in behandeling te kunnen nemen.

Bestellen

Hulp nodig bij bestellen? Komt u er niet uit? Bel onze verkoopadviseurs en zij helpen u stap voor stap verder. Ook bent u welkom in onze showroom waar we u kunnen helpen met bestellen.

Betaling

Indien u heeft gekozen voor een betaling via iDEAL, dan komt u automatisch in het betaalscherm van iDEAL. Indien u ervoor heeft gekozen om per pin/contant of automatische overschrijving te betalen is hierbij het bestelproces voltooid. Wij verzoeken u bij contante betaling gepast te betalen.
Na het afronden van uw betaling via iDEAL, komt u bij stap 4. Indien de betaling succesvol is uitgevoerd, verschijnt er een bevestiging van uw betaling in het scherm bij stap 4.

Bevestiging

U ontvangt van Badkamertien per e-mail een bevestiging van uw bestelling.