Klacht

Wat vervelend als u een klacht heeft

Wij van Badkamertien doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Over het algemeen lukt dat gelukkig prima: heel veel tevreden klanten laten een bericht achter op de website. Ze zijn blij met de goede service, het grote assortiment en de snelheid waarmee we leveren. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Dat kan gevolgen hebben waar u misschien niet zo blij mee bent. En dat kan dan weer leiden tot een klacht. Wij vinden het heel belangrijk om dat zo snel mogelijk recht te zetten. We stellen dus alles in het werk om de klacht over Badkamertien zo spoedig mogelijk op te lossen! Meld uw onvrede en we gaan onmiddellijk voor u aan de slag!

Klacht? Dat lossen wij op!

Wij vinden het heel vervelend als u niet tevreden bent. Ons doel is klanten blij te maken met onze mooie en betaalbare badkamers en tegels. Helaas kan er wel eens iets fout gaan. In de planning, bij het vervoer, of tijdens het afleveren. Natuurlijk is dat niet onze bedoeling. Als we een klacht binnen krijgen, dan lossen we die op! Zo snel mogelijk en zo goed mogelijk. Als het niet maximaal geslaagd is, dan kunt dat hier melden!

We zorgen dat u weer tevreden bent

Als u niet tevreden bent, blijf daar dan niet mee zitten. Geef het aan, we helpen u graag. U kunt uw onvrede telefonisch melden, of ons een e-mail sturen. Op de website van Badkamertien vindt u een serviceformulier. Vul dat helemaal in, en we nemen binnen twee werkdagen na ontvangst van het formulier contact op. U kunt er vanuit gaan dat Badkamertien uw klacht uiterst serieus neemt. We behandelen uw melding met de grootste discretie – en uiteraard ook met spoed – zodat u hopelijk snel kunt genieten van uw nieuwe badkamer of tegels.

Uw klacht is ons leerpunt

Wij nemen klachten heel serieus. En daarmee willen we twee dingen bereiken. Punt 1 is natuurlijk dat we de klacht oplossen en we er weer een tevreden klant bij hebben. Maar punt 2 is dat we iets willen leren van de klachten. We bekijken alle facetten van een klacht en proberen te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Klachten zorgen er dus op den duur voor dat de service van Badkamertien alleen nog maar beter wordt. Misverstanden en menselijke fouten zijn nooit helemaal uit te sluiten, maar wel tot een minimum terug te brengen. Vertel het ons via dit formulier, daar streven we bij Badkamertien naar.

"Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@badkamertien.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."